Teraz jest 19 paź 2018, o 06:55



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 14 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Problem przy wrzucaniu awatara
PostNapisane: 8 lut 2011, o 22:30  
Avatar użytkownika

Łowca
Dołączył(a): 7 lut 2011, o 21:08
Posty: 23
Offline

moze mi ktos pomoc i wyjasnic co zrobic z ta informacja :

Temporary folder could not be found. Please check your PHP installation.

przy wrzucaniu awatara ma forum...

dzieki :)
Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Bład
PostNapisane: 8 lut 2011, o 22:37  
Avatar użytkownika

Poszukiwacz Prawdy
Dołączył(a): 22 lut 2010, o 23:25
Posty: 3253
Lokalizacja: Kraków
Offline

Narazie jest problem przy wstawianiu wszelkich obrazków na forum (wynikł chyba jakiś problem przy przenoszeniu serwera) tyczy sie to zarówno awatarów jak i załączników. Techniczni już tą sprawą sie zajmują.
PS: Przeniosłem do odpowiedniego działu i zmieniłem nazwe tak żeby mówił o czym jest


Na początku był Eru, Jedyny,
którego na obszarze Ardy nazywają Ilúvatarem;
On to powołał do życia Ainurów,
Istoty Święte, zrodzone z Jego myśli.
Ci byli z Nim wcześniej, niż powstało wszystko inne.
Rozmawiał z nimi i poddawał im tematy muzyczne.
Ainurowie zaś śpiewali dla Niego i On radował się tą muzyką.


Koło Czasu obraca się, a Wieki nadchodzą i mijają, pozostawiając wspomnienia, które stają się legendą. Legenda staje się mitem, ale nawet mit jest już dawno zapomniany, kiedy nadchodzi Wiek, który go zrodził. W jednym z Wieków, zwanym przez niektórych Trzecim Wiekiem, Wiekiem, który dopiero nadejdzie, Wiekiem dawno już minionym, w Górach Przeznaczenia podniósł się wiatr. Wiatr ten nie był prawdziwym początkiem. W obrotach Koła Czasu nie istnieją początki ani zakończenia. Niemniej był to jakiś początek.

Run...Run you clever boy...and remember - Clara Oswin Oswald
Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Problemy techniczne
PostNapisane: 10 lut 2011, o 13:26  
Avatar użytkownika

Łowca
Dołączył(a): 9 lut 2011, o 19:42
Posty: 26
Lokalizacja: Las
Offline

Jestem nowa i zmierzyłam to forum wzdłuż i wszerz a nie znalazłam nigdzie takiego tematu. Jeśli gdzieś juz podobny istnieje to proszęmoderatoró o przeniesienie tego wątku. Mam problem ze zmianą avatara. Wszystko robię jak należy (rozmiary, wielkość) a mimo to nie mogę go wgrać. Mógłby mi ktoś pomóc i doradzić?


"Życie mamy zaplanowane, taniec możemy stworzyć sami."
Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Problemy techniczne
PostNapisane: 10 lut 2011, o 14:56  
Avatar użytkownika

Starszy
Dołączył(a): 3 lut 2010, o 21:51
Posty: 200
Lokalizacja: Wrocław
Offline

Służę: viewtopic.php?f=11&t=533
Teraz już wszystko w porządku ;)


Nea we wszystkich przypadkach: M: Nea, D: Nei, C: Nei, B: Neę, N: Neą, Msc: Nei, W: Neo ;]
Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Problemy techniczne
PostNapisane: 22 lut 2011, o 22:57  
Avatar użytkownika

Łowca
Dołączył(a): 9 lut 2011, o 19:42
Posty: 26
Lokalizacja: Las
Offline

Chciałam się dowiedzieć czemu nie ma opcji "edytuj" w postach. Nie mogę edytować nawet swoich postów rozpoczynajacych nowy temat, a chciałabym dodać do niektóych zakładki. Czy jest jakieś odgórne ustalenie, że opcja edytowania jest zablokowana? Czy moze da radę to jakoś zmienić? Możecie mnie oświecić w tej materii? :D

Jestem w konsternacji raz opcja edytuj się pojawia a innym razem nie. Od czego to zależy?


"Życie mamy zaplanowane, taniec możemy stworzyć sami."
Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Problemy techniczne
PostNapisane: 22 lut 2011, o 23:16  
Avatar użytkownika

Czarodziej(ka)
Dołączył(a): 25 kwi 2010, o 21:14
Posty: 510
Offline

To może ja odpowie mimo, że nie jestem "kolorowy": masz 30 min na edytowanie swoich postów. Jak się nie zmieścisz w tym czasie musisz poprosić "kolorowych" o to aby oni edytowali twoje posty.

Ale też uważam, że powinna być taka stała możliwość a nie tylko czasowa.


Piszcie co chcecie, ja i tak uważam, że serial jest wypasiony :D HA!
Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Problemy techniczne
PostNapisane: 23 lut 2011, o 17:24  
Avatar użytkownika

Wiedźma
Dołączył(a): 1 lut 2010, o 00:02
Posty: 447
Lokalizacja: miasto czarownic
Offline

Niestety nie jest to coś, co jesteśmy chętni zmienić. Pozostaje Wam cieszyć się, że ta opcja jest w ogóle ;p


I do believe in fairies! I do! I do!
Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Problemy techniczne
PostNapisane: 23 lut 2011, o 18:27  
Avatar użytkownika

Czarodziej(ka)
Dołączył(a): 25 kwi 2010, o 21:14
Posty: 510
Offline

Dokładnie typowe podejście administracji, nie poda konkretnych powodów czemu jest tak a nie inaczej i myśli, że powinniśmy się cieszyć faktem, że w ogóle coś nam oferują :P W sumie nie chodzi mi o to forum w 100% ale o ogół :)


Piszcie co chcecie, ja i tak uważam, że serial jest wypasiony :D HA!
Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Problemy techniczne
PostNapisane: 23 lut 2011, o 18:31  
Avatar użytkownika

Niewolnik Jaganga
Dołączył(a): 29 gru 2010, o 11:57
Posty: 136
Lokalizacja: Wrocław [tak jakby :P ]
Offline

Jak MordSith ? Powinniśmy dziękować za to, że taka opcja w ogóle jest.
To jest dziwne bo jak się napisze posta a potem coś ważnego się komuś przypomni i dopisze drugiego to zaraz narzekają, że double post.
Dziękuje Szanowna Administrac(y)jo za to, że nie ma na tym forum systemu ostrzeżeń .


IQ: 127
Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Problemy techniczne
PostNapisane: 23 lut 2011, o 18:53  
Avatar użytkownika

Wiedźma
Dołączył(a): 1 lut 2010, o 00:02
Posty: 447
Lokalizacja: miasto czarownic
Offline

Mario napisał(a):
Dokładnie typowe podejście administracji, nie poda konkretnych powodów czemu jest tak a nie inaczej i myśli, że powinniśmy się cieszyć faktem, że w ogóle coś nam oferują :P W sumie nie chodzi mi o to forum w 100% ale o ogół :)


Nie chciałam powtarzać znów dlaczego, bo jak dobrze pamiętam, to właśnie w odpowiedzi na Twoje pytania wyjaśnialiśmy to miesiące temu.
Ale żeby nie było: edytowanie postów cały czas mogłoby wywołać zbędny bałagan w tematach, bo każdy z nas po pewnym czasie chce coś poprawić w swojej wypowiedzi. Pół godziny to naprawdę dobry kompromis.

Nie bierzcie tak wszystkiego na poważnie poza tym. Administracja też ludzie, chyba wolno czasem pożartować, nie? ;p


I do believe in fairies! I do! I do!
Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Problemy techniczne
PostNapisane: 23 lut 2011, o 19:22  
Avatar użytkownika

Czarodziej(ka)
Dołączył(a): 25 kwi 2010, o 21:14
Posty: 510
Offline

Właśnie "mogłoby". Ale wcale nie oznacza, że by tak było. Trochę więcej wiary w użytkowników. Nie traktujcie każdego użytkownika jako spamera czy osobę która chce wprowadzić chaos na łamach forum (podobnie jak w sklepach traktują klientów jako złodziei). Ok tyle :P


Piszcie co chcecie, ja i tak uważam, że serial jest wypasiony :D HA!
Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Problemy techniczne
PostNapisane: 23 lut 2011, o 19:31  
Avatar użytkownika

Wiedźma
Dołączył(a): 1 lut 2010, o 00:02
Posty: 447
Lokalizacja: miasto czarownic
Offline

Stare dobre odwracanie kota ogonem :p Nikt tu nikogo nijak nie traktuje, dbamy o swój interes i tyle. Kurcze, człowiek zostawi furtkę jakimś małym "może" i nie ma bata, żeby umknęła ;p


I do believe in fairies! I do! I do!
Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Problemy techniczne
PostNapisane: 1 mar 2011, o 21:26  
Avatar użytkownika

Łowca
Dołączył(a): 19 mar 2010, o 18:04
Posty: 24
Lokalizacja: Poznań
Offline

Nawiązując do innego problemu technicznego, chciałam zapytać, czy ktoś ma problem z wejściem na tę stronę? Ja przez miesiąc nie mogłam wejść, wpisywałam adres i jakieś błędy się pojawiały. Dopiero dziś jakimś cudem mi weszło. Czy ktoś wie, co mogłabym zrobić, aby ta sytuacja się nie powtarzała? (mam nadzieję, że jak się wyloguję, to uda mi się wejść i przeczytać odpowiedź ;) )


Maître Rahl nous guide, Maître Rahl nous protège.
A sa lumière, nous nous épanouissons,
Dans sa bienveillance nous nous réfugions.
Devant sa sagesse nous nous inclinons,
Nous existons pour le servir et nos vies lui appartiennent.
Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Problemy techniczne
PostNapisane: 3 mar 2011, o 00:38  
Avatar użytkownika

Generał
Dołączył(a): 19 lut 2010, o 15:54
Posty: 234
Lokalizacja: Kraków
Offline

ja miałam podobnie
jakiś czas temu nie mogłam wejść na stronę forum
dopiero musiałam spróbować poprzez stronę główna
a tam był odnośnik do forum, które bez problemu się otworzyło
tylko miało inny adres
ten stary dalej nie działał
Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 14 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron

World of Warcraft phpBB template "WoWMaevahEmpire" created by MAËVAH (ex-MOONCLAW) for EMPIRE guild (v3.0.8.0) - wowcr.net : World of Warcraft styles & videos
© World of Warcraft and Blizzard Entertainment are trademarks or registered trademarks of Blizzard Entertainment, Inc. in the U.S. and/or other countries. wowcr.net is in no way associated with Blizzard Entertainment.
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL