Ja mam takie samo zdanie jak
Rutlawski, niech robią co chcą byle, żeby nie wchodzili z buciorami w moje życie, więc "róbta co chceta!". Przynajmniej póki nie będzie naruszać to mojej wolności.
MordSith napisał(a):
I bardzo dobrze że Mój Kraj jest wciąż konserwatywny i nie daje zgody na to żeby tak jak w Holandii geje chodzily pod raczke i panoszyly sie. Przeciez to od razu nasuwa skojarzenia seksualne, co maja myslec dzieci jak widza cos takiego?
Ale kiedy na ławce w parku siedzi sobie dwójka zakochany i cały czas się przytulają i całują to już nic złego. Albo kiedy obok sklepu z zabawkami jest sklep "dla dorosłych" wielki neonowy napis "SEXSHOP". To nie budzi skojarzeń seksualnych?
MordSith napisał(a):
Jak mozna pozwalac na to w ogole zeby dzieci mialy dwoch ojcow albo dwie matki zamiast normalnej rodziny
Z tym muszę się zgodzić bo dziecko dorastające w takiej rodzinie nie jest normalnie wychowane. Dziecko potrzebuje zarówno matczynej opieki jak i silnej, ojcowskiej ręki... Sam nie wiem czy para gejów może zapewnić chociaż jedno z powyższych.
MordSith napisał(a):
Jeszcze czego zeby pakować kupe kabony w ich ciuchy, ich klubiki do ktorych przychodzą po milosc pomyloną z seksem. Nie chce ich ogladac. Niech sobie robią co chcą na chacie, a nie wylaza z tym na ulice
Tak! Pozamykajmy w klatkach wszystkich którzy odchylają się od normy!
MordSith napisał(a):
Tak jakbym ja wyszla i zaczela manifestowac ze lubie salatke ogorkowa.
Masz do tego prawo. Miasto, w którym mieszkasz, jeśli tylko zbierze się odpowiednia liczba osób, musi zezwolić na odbycie się takiej manifestacji. Nie mogą ingerować w to o czym dana będzie, ani kiedy będzie taki pochód.
MordSith napisał(a):
Nie wiem tez co za wielkie problemy maja w pracy, bo sorry jakos z tego co widzę normalnie pracują. Tak, znam takich ludzi. I nikt ich sztachetą po głowach nie bije
Tu również muszę się z Tobą zgodzić. Rozumiem, że chcą być traktowani na równi, ale czasami zdaje mi się, że oni nie chcą być równi tylko lepsi przez to że są innej orientacji seksualnej. I przeważnie to równe traktowanie jest im zapewnione. Ale z drugiej strony co w tym dziwnego? Gdybym miał takie przywileje i mógł krzyknąć "Jeśli mnie zwolnisz to dam wniosek do sądu, że zwolniłeś mnie tylko dlatego, że jestem homoseksualistą" i od razu ludzie robią co chcę to dlaczego by nie korzystać? W tym właśnie jest problem, powinno się zachować umiar. Dać im równe prawa, ale nie pozwalać by to oni nami rządzili, w końcu mamy demokracje, a tu rządzi większość.